Når vi først er inne på Danmark. Her er en av mine lunsjer. Ville tatt litt mer grønt, og kanskje litt “pålægsky” på osten hvis jeg planla en fotoshoot, men dette er usminket lavkarbolunsj. Dette er én skive Valnøttbrød delt i 4, med dansk ost, rullepølse, sursild uten sukker som i motsetning til her i Norge er å få kjøpt i Danmark samt en god porsjon hønsesalat som du, hvis du ikke er i Danmark, kjapt mekker sammen med litt salatkylling, en liten boks skivet champignon og en liten boks asparges. Sørg for å renne godt av champignonen og aspargesen, og bland de tre ingrediensene med masse god Hellman’s Mayonnaise.

Siden jeg var på ferie i Danmark ser dere at drikkevarene er deretter, det er ikke ofte jeg drikker denslags her hjemme, i hvert fall ikke til lunsj, men til mitt forsvar kan jeg opplyse om at det ølet er medbragt fra Norge. Jeg tok med ØL fra NORGE til DANMARK!! “Lite” øl med færre karbohydrater finnes nemlig utrolig nok ikke i Danmark selv om det står Tuborg på boksen. Og akken er karbo-, men ikke kalorifri. 🙂