Halleluja! Jeg har funnet svaret på hva i granskauen man skal drikke når man ikke vil ha i seg all aspartamen i sukkerfri saft og brus og er lei av å drikke vann!! smiley (ok, den smileyen der drikker øl og det skulle jeg gjerne gjort også, men det har ikke jeg gjort på 6 måneder, og kommer vel ikke til å gjøre på leeenge heller, så tilbake til sakji..):

Hva trengs:

1 lime
1 god bit frisk ingefær
2,5 liter vann i mugge
1/2 ts stevia som du f.eks kan kjøpe her.

Press lime og skjær ingefær i småbiter. Bruk hvitløkpresse og kryst et par av ingefærbitene.
Ha i stevia og sett kaldt over natten. Voila!!


Det var min gode venninne Vy som gav meg denne oppskriften. Hennes mor pleide å lage den med honning i stedet for Stevia, men dét bruker jo ikke jeg.

Men en slunk vodka på en festdag ser jeg ikke bort fra at det kan bli.

smiley